

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освен прекрасна музика специалното събитие включва и вечеря от 4-степенно меню
Празничните кулинарни предложения ще откриете в ресторанта на еблематичния хотел
Специалитетите на нов шеф готвач впечатляват посетителите
Теренът попада в защитена зона „Бакърлъка“ и граничи със защитена зона „Плаж Градина-Златна рибка“
За всички любители на радостите за небцето той предлага специално 4-степенно меню за Никулден, коя от коя по-изкушаващи
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Очаква ви кулинарно морско изживяване с 4-степенно меню
Предястието е чудесно допълнение към обедното меню или вечерята с приятели
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Рецептата е на шеф-говач Краси Петров от Средиземноморски ресторант Салини